» » Дуо Трио - К-15 ШООУ ГРАТИС АУДИО ЦД

Дуо Трио - К-15 ШООУ ГРАТИС АУДИО ЦД download mp3 flac


Performer: Дуо Трио
Genre: Pop
Album: К-15 ШООУ ГРАТИС АУДИО ЦД
Released: 2003
Style: Parody
MP3 version ZIP size: 1956 mb
FLAC version RAR size: 1853 mb
WMA version ZIP size: 1190 mb
Rating: 4.7
Votes: 609
Other Formats: APE XM ADX DTS AC3 VOC AUD


Tracklist Hide Credits

1 Химна
Featuring – Борис Трајанов*
2 Тотално Слепило (XEROPHTALMIA)
3 Ева
4 Целофан
5 Статива
6 Шуруп
7 Кожна Пура
8 Билјана Сајла Немаше
9 Маде Ин
10 Дедо Мраз Од Коњари
11 ЈА,ЈА,ЈА,ЈО,ЈО,ЈО
12 Еколошка
13 Дечки Валцер
14 Приспивна
15 Пауза
16 Градинарот (ОТРОВ)

Notes

К-15 Шооу - 100 ГОДИНИ ИЛИНДЕН... ...ЕХ КАКО ДА БЕШЕ ВЧЕРА
VHS касета,Видео ЦД + гратис аудио ЦД