» » Various - Макфест Штип '90

Various - Макфест Штип '90 download mp3 flac


Performer: Various
Genre: Pop / Folk, World, & Country
Album: Макфест Штип '90
Released: 1990
MP3 version ZIP size: 1264 mb
FLAC version RAR size: 1115 mb
WMA version ZIP size: 1307 mb
Rating: 4.3
Votes: 154
Other Formats: WMA XM VOC ASF WAV MPC MP3

Free Download Various - Макфест Штип '90

Various - Макфест Штип '90
MP3 version .RAR archive

1264 downloads at 17 mb/s
Various - Макфест Штип '90
FLAC version .RAR archive

1115 downloads at 13 mb/s
Various - Макфест Штип '90
WMA version .RAR archive

1307 downloads at 14 mb/s

Tracklist

A1 Хелена Благне* Дали Знаеш 3:40
A2 Даниел* Една Игра Јас И Ти 3:45
A3 Зафир Хаџиманов* Јануарска Ноќ 2:50
A4 Ана Костовска* Мојата Песна 3:40
A5 Трајче Манев* Пушти Ме Да Живаем 2:55
A6 Малибу* Дојди Ми 2:46
A7 Австрија Квартет* Абрахам 2:46
B1 Весна Ивић* Сиви Снегови 3:36
B2 Група Интервали* Е, Да Сакаш 3:38
B3 Зорица Конџа* Помни, Беше Еден Ден 3:05
B4 Лидија Кочовска* Сврти Се Во Круг 3:10
B5 Љупчо Ралевски* Ивана 3:33
B6 Леила* Една Година 2:53
B7 Орце Лазаров* Поведи Ме 3:54
C1 Љупка Димитровска* Звона Звонат 4:05
C2 Кемал Монтено* Јас Бев Твој Поет 2:55
C3 Маргарита Христова* Љуби Ме 3:15
C4 Драган Каранфиловски-Бојс* Опасно Сам Вљубен Во Тебе 3:16
C5 Симона Вајс* Розите Пак Се Тажни 3:30
C6 Група Топ Експрес* Вљубена Сум Во Тебе 4:00
C7 Раде Рогожаров* За Мене Си Родена 2:46
D1 Питер Џон Боссе* Играј Салса 3:55
D2 Група Рива* Илузија 3:30
D3 Тања Кочовска* Адријан 3:46
D4 Наџија Бериша* Без Тебе 3:33
D5 Група Прва Лига* Само Ти 2:40
D6 Џани Хот* Сузана 3:20
D7 Група Пинаколада* Данес, Утре, Задутре 3:20

Companies, etc.

  • Printed By – GIP "Beograd"

Credits

  • Design – Методи Андонов*